Coachtraject Werken aan Veerkracht

Heart Math Stressreductie programma voor veerkracht en persoonlijke effectiviteit.

Wil je je veerkracht vergroten of heb je last van loopbaanstress of sollicitatiestress? Dit biofeedbackprogramma leert je je energielekken op te sporen en technieken om je energie op te laden en vast te houden. 

Inhoud

Het programma is gebaseerd op jarenlang onderzoek van het Heartmath Instituut (gevestigd in Californië, USA) in samenwerking met neurologen en cardiologen van verschillende universiteiten. Dit heeft geresulteerd in technologie die de fysiologische factoren van stress meetbaar maakt. Met behulp van de ontwikkelde technieken en het emWave® systeem kan je je gezondheid en je prestatievermogen sterk verbeteren. Het is wetenschappelijk bewezen dat er een verband bestaat tussen het hartritme en de mentale, emotionele en fysiologische verschijnselen in het lichaam. Het emWave computerprogramma geeft een onmiddellijke, objectieve feedback van je innerlijke staat. In hoeverre je in balans bent is meteen te zien op het computerscherm. Op die wijze is te volgen hoe gedachten en gevoelens je hartritme beïnvloeden en welke effecten de toepassing van de HeartMath technieken op je kunnen hebben. 

Resultaat

HeartMath biedt een uniek programma dat bij toepassing leidt tot hogere prestaties, betere gezondheid en een toegenomen gevoel van welbevinden. Je leert de technieken zodanig te gebruiken dat je - door mentale en emotionele zelfsturing - je doelen bereikt. Het toepassen van de technieken stelt je in staat om je kijk op problemen te veranderen. Daardoor ontstaat er ruimte voor creatieve en effectieve oplossingen.  

Stap voor stap ontwikkel je een nieuwe vaardigheid in het inzetten van uw emotionele en intellectuele kwaliteiten. Genoeg om de alledaagse uitdagingen aan te gaan en geleidelijk te groeien naar functioneren ‘op je best’. Het zal je niet verbazen dat stressvermindering een prettig en positief effect heeft op je vitaliteit en levensvreugde. Je prestaties verbeteren, je vertrouwt meer op je intuïtie en ervaart meer plezier en voldoening in je leven en werk. Het programma is toegespitst op de eisen van deze tijd. Het is eenvoudig te leren en kent een zeer concrete aanpak. De toepassing kost weinig tijd en levert snel resultaten op. 

Voor wie

  • Mensen die hun stressniveau snel en effectief willen reduceren.
  • Mensen die hun effectiviteit en productiviteit willen vergroten.
  • Mensen die meer plezier willen ervaren in hun werk.
  • Mensen die willen onderzoeken wat hun hart en hun intuïtie zegt over werk wat bij hen past

Programma 

Het HeartMath Werken aan Veerkracht Programma is een 1 op 1 training.

De training omvat 7 wekelijkse sessies van een uur.

Resultaten zijn meteen merkbaar:

  • De meeste deelnemers gebruiken de geleerde technieken al snel om met alledaagse stress om te gaan.
  • In de loop van de eerste weken worden de effecten steeds krachtiger merkbaar en na 3 maanden zijn de doelen meestal bereikt.
  • Je zal merken dat het toepassen van de techniek vanzelfsprekend wordt in je dagelijks leven.

Prijs 

7 individuele bijeenkomsten van 1 uur. Locatie BINK36.
Prijs: € 935,00 inclusief werkboek

Zowel het individuele HeartMath Stress Reductie Programma als de HeartMath groepstraining Peak Performance opgenomen zijn opgenomen in het in het LIVVIT pakket van Achmea Zilveren Kruis en worden beiden 100% vergoed. LIVVIT is een samenhangend geheel van diensten, trainingen en cursussen voor werknemers binnen Hogescholen, gericht op het structureel terugdringen én voorkomen van verzuim. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Dit zeggen klanten:

De objectieve toetsing van hoe ik het doe in gesprekken en van de kwaliteit van mijn CV was top. De feedback van de coach was voor mij bijzonder waardevol.

Lees meer...

Onze klanten