Training

De trainingen van De LoopbaanStudio hebben de bijzondere combinatie van diepgang en nuchterheid. Diepgang door de focus op persoonlijkheid en talenten evenals aandacht voor belemmerende gedachtepatronen en emoties die (loopbaan)stress veroorzaken. Nuchter omdat nieuwe inzichten concreet worden omgezet naar concrete loopbaanscenario’s en acties. Ik heb ruime ervaring met in-company trainingen:

 Portret Christel Langejan sq

Met de trainingen dagen wij jouw medewerkers uit om op zoek te gaan naar hun persoonlijke talenten om het beste uit zichzelf én de organisatie te halen. Onze trainingen zetten aan tot actie en hebben als resultaat:

* Medewerkers met zelfkennis, zelfvertrouwen en veerkracht die zijn gericht op zelfontwikkeling.

* Aanspreekbare medewerkers die zelf hun loopbaan sturen.

* Nieuwsgierige medewerkers die toekomstgericht zijn.

In samenwerking met opdrachtgevers kunnen wij de trainingsprogramma’s geheel op maat maken. Neem contact op met De Loopbaanstudio voor meer informatie en advies.

Dit zeggen deelnemers

Enorm leerzaam, prettige sfeer; echt jezelf beter leren kennen, d.m.v. testen en ook door interactie met andere deelnemers. Kwalitatief goede training, veelzijdig. Redelijk intensief. Neem er de tijd voor. De training is ook waardevol wanneer je...

Lees meer...

Onze klanten